Zeetours Cruises is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, wat betekent dat?

Zeetours Cruises is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. De SGR biedt de reiziger financiële garantie als de reisorganisator of reisbureau in financiële problemen komt. Bij faillissement van de reisorganisator, betaalt de SGR de reiziger het vooruitbetaalde bedrag terug. Als er financiële problemen ontstaan tijdens de reis, dan zorgt de SGR dat het verblijf of de terugreis wordt betaald.

Zeetours Cruises is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis, (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Als het reisprogramma moet worden aangepast, of de reis wordt afgebroken, worden extra gemaakte kosten betaald. Als de reis moet worden afgebroken, geeft het fonds ook een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Het Calamiteitenfonds biedt dekking in overmachtsituaties.

Zeetours Cruises is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Zij hebben reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden opgesteld die gebruikt worden door hun leden.

Daarnaast is Zeetours Cruises al meer dan 50 jaar marktleider op het gebied van cruisevakanties, en hiermee bieden wij u maximale zekerheid én profiteert u tegelijkertijd van de inkoopvoordelen van ons moederbedrijf.

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880